Vrije fitness

TRACKFITNESS

TrackFitness is hét nieuwste programma van MoodStudios binnen de dimensie Vrije Fitness.

Met TrackFitness is vrije fitness is nooit meer hetzelfde. Fitness opnieuw uitgevonden met nog nooit eerder zoveel plezier, motivatie, resultaat én begeleiding op maat. Iedereen heeft verschillende redenen om naar de fitnessclub te komen met elk een eigen aanpak. Wat de fitnessdoelen ook zijn, met TrackFitness behaal je ze sneller en beter.

De volledig begeleide programma’s van TrackFitness leveren een meeslepende trainingservaring en zijn ontwikkeld om efficiënter de best mogelijke resultaten te behalen. De tracks, oefeningen, workloads, tempo en rusttijden zijn ontworpen om gepersonaliseerde trainingen te bieden voor elk type sporter. TrackFitness biedt een training op maat waar mee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt.

Het revolutionaire én volledig begeleide vrije fitness concept heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze korte en effectieve training van 37 minuten staat altijd voor je klaar en elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik!

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Lesduur: +/- 37 minuten
  • UITDAGEND
  • DOELGERICHT
  • MEESLEPEND
  • INTERVAL

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan