De beste en leukste workouts

Wij bieden meer dan 50 workouts per week. Zo kies je met gemak de best passende training voor het behalen van jouw doelen – groot of klein. Verwacht professionele begeleiding door onze enthousiaste trainers in een inspirerende omgeving.

NIEUW BIJ MOODSTUDIOS DRW

We hebben 2 fantastische concepten gelanceerd! Met TrackFitness is jouw individuele fitness workout nooit meer hetzelfde. En met de komst van onze nieuwe EGYM cirkel in combinatie met de EGYM Smart Flex maken we ons aanbod helemaal compleet.

YOGA WORKOUTS

Dé yoga boetiek studio van Nijverdal en omgeving, ontdek jouw yogastijl binnen het grootste yoga aanbod.

GROEPSLESSEN

Beleef de Les Mills & Xcore experience op een ongekende wijze. Twee boetiek studio’s vol met de mooiste group workouts op 1 locatie.

VRIJE FITNESS

Train op het beste en de nieuwste apparatuur, individueel met de coaching die bij jouw past óf in groepsverband met de enige echte originele fitness workouts.

PERSONAL TRAINING

Wil jij écht een verschil maken? Je weg starten, of vervolgen, naar een fitter, leuker leven? Dan is Personal Training iets voor jou!

MOODSTUDIOS coaching

Maak je abonnement compleet met onze eersteklas coaching progamma’s en ervaar hoe maatwerkprogramma’s van grote waarde zijn voor jouw blijvend gezonde leefstijl.

Bedrijfsfitness

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan