Group workouts

SENIOREN-FIT

MOODSTUDIOS bied jou een laagdrempelige work-out aan voor kracht, stabiliteit, conditie en flexibiliteit. Onder verantwoorde begeleiding van een ervaren en gediplomeerde trainer in een gezellige groep krijg je iedere week dé training voor een fit en vitaal lichaam.

Wil je liever individueel trainen dan heeft MOODSTUDIOS diverse programma’s om je daarbij te helpen. Onze trainers maken voor jou een persoonlijk trainingsplan waar je direct mee kan starten.

Elke leeftijd is een gouden leeftijd, maak er geen belemmering van! Wij helpen je graag!

  • Voor: Senioren
  • Laagdrempelig
  • KRACHT, STABILITEIT, CONDITIE & FLEXIBILITEIT
  • ONDER BEGELEIDING
  • FIT & VITAAL LICHAAM

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan