Group workouts

RUNNING

HARDLOPEN: in deze workouts komen er verschillende soorten loopoefeningen aan bod, zoals interval-, sprint- en duuroefeningen. We werken met maar liefst 3 ervaren looptrainers, waardoor je zowel als beginner, gevorderde als vergevorderde goed mee kunt trainen. En misschien nog het allerbelangrijkste: de workouts zijn te gek in de prachtige natuur van de gemeente Hellendoorn.

Wil je binnen fitnessen afwisselen met buiten? Dan is Bootcamp echt iets voor jou. Een workout in de buitenlucht van onze prachtige omgeving. Bootcamp wisselt voortdurend tussen fitness en cardio (intervaltraining) en werk je aan je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Bootcamp is een effectieve total body workout, buiten in de natuur van de gemeente Hellendoorn.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Voor beginners, gevorderden & vergevorderde
  • IN DE NATUUR
  • LOOPOEFENINGEN
  • 3 ERVAREN LOOPTRAINERS

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan