Personal Training

100 dagen Fit - Personal Coaching

Trainen met een personal trainer is maatwerk. Na een uitgebreide kennismaking maakt jouw personal trainer een persoonlijk plan. In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen, en brengen we in kaart welk personal training programma het beste bij jou past. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing, en het mooie is dat wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent.

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil jij de liever met iemand samen trainen, maar toch de kwalitatieve begeleiding van een personal training sessie? Kies dan voor small group training. Dit is mogelijk tot maximaal 8 personen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

  • Mannen en vrouwen
  • Iedereen die het beste resultaat wil
  • Persoonlijk plan
  • Maatwerk
  • 100 dagen lang

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan