Group workouts

CIRCUIT ORIGINAL

Bij de circuit workouts wordt op een gevarieerde en effectieve manier de algemene conditie, kracht en flexibiliteit verbeterd. Dat betekent dat aandacht wordt besteed aan kracht en uithoudingsvermogen, maar ook aan lenigheid. Iedere week is er een nieuwe les waarbij er gebruik gemaakt wordt van krachttoestellen, loopoefeningen, cardiotoestellen, functional training en diverse grondoefeningen. Een ideale les voor zowel beginners als ervaren sporters omdat tijdens de circuit workouts de intensiteit goed aangepast kan worden. De circuit workouts worden gegeven door ervaren fitness trainers die iedere les tot een gevarieerde, uitdagende en plezierige workout weten te maken.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Voor beginners en gevorderden
  • KRACHT & FLEXIBILITEIT
  • UITHOUDINGSVERMOGEN
  • LENIGHEID

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan