Vrije fitness

SMART FLEX

Bij MoodStudios DRW is het mogelijk om gebruik te maken van SMART FLEX. Deze mobiliteit training is goed te combineren met de EGYM krachtcirkel.

De SMART FLEX bestaat (bij ons) uit 4 verschillende mobiliteit apparaten waar jouw lenigheid op de proef wordt gesteld. Voordat je begint met trainen met SMART FLEX wordt er eerst een meting met je gedaan, om te kijken wat jouw lenigheid op dat moment is en aan de hand daarvan wordt de SMART FLEX ingesteld.

Net zoals bij EGYM is SMART FLEX ook gekoppeld met jouw persoonlijke bandje die je van ons krijgt wanneer je komt sporten bij ons.

Resultaatgericht trainen met optimale begeleiding📈 De EGYM krachtcirkel werkt samen met de app, waarin jij jouw prestaties bij kunt houden. Daarbij is er in de sportschool altijd een trainer te vinden om jou te ondersteunen tijdens jouw rondje op de EGYM.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Lesduur: +/- 30 minuten
  • MOBILITEIT
  • LENIGHEID
  • RESULTAATGERICHT
  • METING

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan