Yoga workouts

HERSTELLENDE YOGA

Voor de oudere deelnemer, de van ziekte herstellende deelnemer en de deelnemer die meer last heeft van stijfheid in het lichaam.

De lessen Herstellende Yoga, ook wel Restorative Yoga genoemd, zijn bedoeld voor mensen die weinig bewegen, veel last hebben van stijfheid in het lichaam, minder mobiel zijn, de oudere deelnemer en de deelnemer herstellende van ziekte. Herstellende Yoga is een rustige vorm yoga en gericht op het verzachten en voorkomen van reumatische klachten, spijsverteringsklachten, buikklachten, pijn, algehele stijfheid en moeheid van het lichaam.

Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan het correct uitvoeren van de houdingen, op de juiste manier leren ademhalen en het volledig leren ontspannen van lichaam en geest.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Voor de oudere deelnemer & de herstellende deelnemer
  • RESTORATIVE YOGA
  • VERZACHTEN EN VOORKOMEN VAN KLACHTEN
  • RUSTIG & RELAXT
  • ONTSPANNING

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan