Group workouts

H.I.I.T MOOD-ON (3)

De MOOD-ON SERIES van MOODSTUDIOS bestaan uit een drie-tal workouts waarbij er getraind wordt op één specifiek onderdeel. Deze 15 minuten durende krachtige work-outs zijn een must om te ervaren en brengen je veel resultaat. Ideaal te combineren naast je eigen (fitness) training met 15 minuten een krachtige focus op dat ene onderdeel! Combineer het bijvoorbeeld met je LesMills Work-Out of volg één van de series wanneer jij dat wilt!

Wat is de H.I.I.T. MOOD-ON SERIE?
Een high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! Je traint hierbij voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht en relatief weinig materialen.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Duur: 15 minuten
  • INTERVAL TRAINING
  • EENVOUDIG & MAKKELIJK
  • INTENS

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan