Vrije fitness

EGYM

Wil jij binnen 30 minuten fitter en sterker worden? MoodStudios biedt jou de mogelijkheid om jouw doelen te behalen doormiddel van de EGYM-cirkel.

Veilig, Snel & Eenvoudig ✅ De EGYM krachtcirkel haalt het optimale uit jouw training op een veilige manier. Veel mensen zijn namelijk geneigd snel te beginnen met 'te' zware oefeningen. De EGYM krachtcirkel gaat voor het optimale, maar houdt rekening met wat jij aankan. Daarbij duurt een rondje op de EGYM 30 minuten en hoef je niet na te denken over de manier waarop je de oefening uitvoert, de EGYM wijst dat voor zich!

Fitter & Slanker in 30 minuten💪🏽 Wil jij fitter & slanker worden in 30 minuten? Dan is de EGYM echt wat voor jou! Een rondje op de EGYM duurt 30 minuten waarbij je fitheid op de proef wordt gesteld en bevorderd.

Resultaatgericht trainen met optimale begeleiding📈 De EGYM krachtcirkel werkt samen met de app, waarin jij jouw prestaties bij kunt houden. Daarbij is er in de sportschool altijd een trainer te vinden om jou te ondersteunen tijdens jouw rondje op de EGYM.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Lesduur: +/- 30 minuten
  • MET GEBRUIK VAN APP
  • AFVALLEN
  • RESULTAATGERICHT
  • VERSLAVEND

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan