Group workouts

BBB

Tijdens de BBB WorkOut werk je aan de drie belangrijkste B’s van je lichaam, namelijk BUIK, BILLEN en BENEN. Met deze 30 minuten durende workouts werk je op een plezierige en resultaatgerichte manier aan de drie B’s, waarbij er een mix wordt gemaakt tussen kracht, cardio en grondoefeningen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is BBB een zeer toegankelijke workout. De gehele workout vindt plaats onder begeleiding van een gecertificeerde fitnesstrainer. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Duur: 30 minuten
  • BUIK, BILLEN & BENEN
  • RESULTAATGERICHT
  • ONDER BEGELEIDING

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan