PERSONAL TRAINING

Wil jij écht een verschil maken? Je weg starten, of vervolgen, naar een fitter en leuker leven? Je doelen - hoe groot of klein deze ook zijn – behalen, sámen met iemand die voor je klaarstaat, je begeleidt en motiveert? Dan is personal training bij MoodStudios DRW absoluut iets voor jou! Bij MoodStudios DRW start jouw reis naar een fitte, gezonde levensstijl. Laat je (bege)leiden langs een route naar een indrukwekkend resultaat. Jouw resultaat! We helpen je te kiezen voor datgene wat écht belangrijk is voor je. Samen met jou verkennen we je doel: waarom is het belangrijk? Waarom lukte het tot nu toe niet? Met deze benadering brengen we de valkuilen in kaart en stippelen we een strategie uit die écht voor je werkt. Onze Personal Trainers zijn erg professioneel en hebben alle kennis in huis om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doelen. Zij investeren iedere dag in jouw gezondheid en levensstijl, trekken je uit je comfortzone en gaan verder waar anderen stoppen. Met een doel: jou op weg helpen naar een fitter, leuker leven. Klaar om de uitdaging met jezelf aan te gaan? Bewust te kiezen voor een fitter leven? Neem dan de eerste stap en neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • MAXIMAAL RESULTAAT
  • PERSOONLIJK EN OP MAAT
  • SUPER MOTIVEREND

Wij scoren een:

Tarieven

Liever eerst een keer proberen?

Wil jij kijken of sporten bij Moodstudios iets voor jou is?! Plan dan snel je gratis proefles en/of een vrijblijvende intake. Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen contact met je voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 0548-611066 meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan